Station Hilversum winkels

Op het station van Hilversum zijn diverse winkels te vinden waar je terecht kunt als je nog even moet wachten op de trein. Er zijn op dit station vooral winkels te vinden waar je wat te eten en drinken kunt halen. Zo is er een Kiosk, een Smullers, Starbucks en een AH to go. Er zit ook een AKO waar je boeken en tijdschriften kunt kopen.

AH to go

Wanneer je haast hebt maar nog even snel wat eten en drinken wilt kopen kun je het best terecht bij de AH to go. Het voordeel van deze vestiging is dat ze beschikken over zelfscan kassa’s waardoor je ook niet lang in de rij hoeft te staan. Een absolute plus voor wanneer je trein bijna vertrekt. Je kunt er van alles kopen. Van broodjes tot snacks en van fruit tot frisdrank. Alles is ook nog eens lekker vers. De AH to go zit in de centrale hal en is iedere dag geopend tot 22:00.

Kiosk

Een alternatief voor de AH to go is de Kiosk. Er zijn er twee aanwezig op dit station. De eerste zit op spoor 2/3 en de andere op spoor 4/5. Nog even snel een heerlijk warm bakkie koffie scoren met een broodje erbij voordat de trein vertrekt. Beide kiosks zijn doordeweeks geopend van 06:00 tot 20:00. Op zaterdag van 08:00 tot 19:00 en zondag zijn ze een uur later geopend, van 09:00 tot 19:00.

Smullers

Heb je voldoende tijd voordat de trein vertrekt en heb je zin in vette hap ga dan langs Smullers. Hier haal je de lekkerste frieten met een lekkere klodder mayonaise een ook verkopen ze diverse snacks. Neem een moment voor jezelf om even te genieten van het eten. Smullers is zes dagen in de week geopend. Op zondag zijn ze gesloten omdat er dan maar weinig reizigers zijn.

Starbucks

Aan de buszijde vinden we een vestiging van het bekende koffiebedrijf Starbucks. Neem een bijzondere koffie mee voor tijdens de treinreis zoals de Double Chocolate Macchiato of de Caramel Macchiato en geniet daarbij ook nog eens van een warm broodje of een muffin. Je kunt natuurlijk ook gewoon voor thee kiezen als je dat liever hebt.

AKO

Op het station van Hilversum is ook een winkel van AKO aanwezig. Bij de AKO vind je een breed scala aan producten maar zijn vooral gespecialiseerd in boeken en tijdschriften. Zo hebben ze in de winkel tot wel 1500 boeken liggen en 2000 tijdschriften. Genoeg leesvoer dus om mee te nemen voor tijdens je treinreis. Naast boeken en tijdschriften verkoopt AKO ook cadeaukaarten, tabak, eten en drinken en wenskaarten.