Parkeren Hilversum station

Ga je reizen met de trein met als beginpunt Hilversum station dan zijn er genoeg mogelijkheden om je auto te parkeren. De parkeerplaatsen die we voor je hebben opgesomd liggen maximaal vijf minuten lopen van het station en zijn prima betaalbaar.

Parkeren Hilversum station

Als je gaat reizen met de trein en je komt met de auto richting het station heb je meer dan voldoende mogelijkheden om je auto te parkeren. Als je over een treinkaartje beschikt raden we je aan om te parkeren op de P+R Station Hilversum. Vanaf dit terrein is het twee minuten lopen. Dit is ook een hele voordelige optie want je betaalt maximaal slechts € 4,00 per dag. Bij de alternatieven betaal je een stuk meer. Die alternatieven zijn parkeergarages van Q-Park.

P+R Station Hilversum

De goedkoopste wijze om je auto te parkeren en ook de snelste is de P+R Station Hilversum. Deze parkeergelegenheid is speciaal gemaakt voor mensen die gaan reizen met het openbaar vervoer. In combinatie met een treinticket betaal je slechts maximaal € 4,00 per dag. Daar parkeer je nergens anders voor. Heb je geen treinticket betaal je maximaal € 8,74. Als je je auto hier hebt geparkeerd hoef je slechts twee minuten te lopen en je staat op op het station. Het P+R Station Hilversum vind je op het Wandelpad.

Q-Park Markt

De tweede mogelijkheid die er is om je auto te parkeren is om hem te zetten in de parkeergarage die slechts op vier minuten loopafstand van het station zit. Dit is de Q-Park Markt. Je kunt hier iedere uur van de dag terecht en is ook nog eens betaalbaar. Je betaalt per 21 minuten €1,00. Het maximale dagtarief is €15,00. Een groot voordeel van een parkeergarage is dat je auto overdekt staat en daarnaast ook nog in de gaten wordt gehouden met diverse camera’s. Zo weet je zeker dat er niets met je voertuig gebeurd en kun je zonder zorgen reizen met de trein.

Q-Park Hilvertshof

Als er geen plek is in de bovenstaande garage kun je hem ook in een ander Q-Park garage parkeren. Namelijk de Q-Park Hilvertshof. Deze ligt twee straten verder en vanuit deze parkeergarage is het slechts vijf minuten lopen naar het station. De prijs is om het even alleen wordt deze niet per 21 minuten berekend maar per uur. Je betaalt hier € 2,35 per uur met ook hier een maximale dagtarief van € 15,00. Je kunt in de parkeergarage altijd terecht omdat ze 24/7 geopend zijn.