Hilversum centrum

Ben je een echte fan wat betreft winkelen? Dan ben je in Hilversum aan het goede adres! In het stadscentrum vind je namelijk tal van bekende en minder bekende winkels. Wil je bijvoorbeeld nieuwe schoenen kopen, dan kun je terecht bij de Scapino. Als je van de kleine prijsjes bent is de Action wellicht een goede keus voor jou. Ook deze vind je midden in het centrum, naast de Q-park Hilvertshof. Naast deze parkeergarage vind je trouwens ook de Primark, de bekende kledingwinkel met betaalbare kleding.

Lunchen en dineren in Hilversum centrum

Als je eenmaal klaar bent met winkelen dan kun je even tot rust komen bij de één van vele eet- en drinkgelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan MOJO of Bistro VOS. Maar je kunt ook terecht bij bekende namen zoals de McDonald’s Hilversum. Je vindt deze aan de Kerkstraat 16, 1211 CN Hilversum. Het voordeel van de McDonald’s zijn de lange openingstijden. Het maakt dus niet uit of je toe bent aan een lekker ontbijtje of een hamburger menu. Bij de McDonald’s Hilversum kan het allemaal!

Bereikbaarheid Hilversum centrum

Vanaf het treinstation Hilversum loop je zo het centrum in. Voordeel van de trein ten opzichte van de auto is het feit dat je geen parkeerkosten hebt. Daarnaast loopt je ook niet het risico dat je op een drukke winkeldag geen parkeerplek kunt vinden. Wil je toch met de auto naar het centrum van Hilversum, dan kun je parkeren bij City Parking, Q-Park Hilvertshof of Silverpoint.