Bioscopen Hilversum

Als je een filmpje wilt pakken in Hilversum heb je keuze uit twee bioscopen. Beide zijn gelegen in het centrum. De eerste is Vue Hilversum, de meest populairste bioscoop bij de lokale inwoners. Je kunt ook kiezen voor het Filmtheater dat een alternatief aanbod heeft. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van Picl, een online bioscoop waar je 24/7 terecht kunt.

Vue Hilversum

De eerste bioscoop in Hilversum waar je terecht kunt om een film te kijken is de Vue Hilversum. Het is gelegen op het marktplein dat te vinden is in het stadscentrum. Er zijn maar liefst zeven bioscoopzalen onderverdeeld in twee verdiepingen. De filmervaring wordt nog bijzonderder als je gaat kijken in de Dolby Cinema zaal. Haarscherp beeld en het geluid is alsof het echt naast je gebeurd. Een fantastische ervaring. Verder is het ook mogelijk om 3D-films te bekijken en kun je een VIP stoel reserveren. Er is natuurlijk ook een bar aanwezig waar je popcorn kan scoren en andere lekkernijen. De prijzen is afhankelijk van het tijdstip. Er kunnen in sommige gevallen toeslagen worden gevraagd, bijvoorbeeld als er gebruik moet worden gemaakt van een 3D-bril of als je telefonisch wilt reserveren.

De bioscoop is te vinden op de Langgewenst nummer 20. Als je met de auto komt kun je parkeren in de Q-park markt. De bioscoop is iedere dag geopend tot 22:00.

Filmtheater Hilversum

Het Filmtheater in Hilversum is gevestigd in het centrum en heeft drie zalen. De organisatie richt zich vooral op het vertonen van films die een hoge kwaliteit hebben en programma’s met een specifieke thema. Wat deze bioscoop zo uniek maakt is dat ze ook de mogelijkheid bieden om online films te kijken met behulp van Picl. Deze is nooit gesloten waardoor je kan kijken wanneer je wilt, gewoon bij je eigen thuis. Dit alles voor slechts € 8,50 per keer dat je een film wilt kijken. Ook het nieuwste aanbod is hierbij aanwezig. Een echte aanrader wat ons betreft. Het Filmtheater is iedere geopend en is te vinden op de Herenplein 5.