Adres station Hilversum

Het treinstation van Hilversum ligt tegen het centrum aan en is daardoor eenvoudig te vinden. Er zijn meerdere borden langs de weg te vinden die de richting wijzen naar het centrum maar ook het station. Om het jezelf makkelijker te maken kun je ook gebruik maken van navigatie. Denk bijvoorbeeld aan Google Maps. Je voert het adres in en de weg wijst zichzelf. Het adres van het station is Wilhelminastraat 1. De postcode is 1211 RH Hilversum. Je kunt eventueel ook zoeken op Stationsplein. Deze twee straten liggen aan elkaar verbonden.

Wilhelminastraat

Zoals gezegd ligt het station in de Wilhelminastraat. De hoofdingang ligt op het westen waar je ook de taxi’s kunt vinden en wat eten of drinken kunt halen bij de Smullers of Starbucks. Er is ook een toilet aanwezig waar je gebruik van kunt maken voordat de treinreis begint. Vanuit station Hilversum kun je alle kanten op met de vijf verschillende sporen en ook is het mogelijk om de bus te pakken als je bij een bestemming moet zijn die dicht in de buurt ligt.

Auto- en fiets parkeren

Als je met de auto of de fiets naar het station van Hilversum komt zijn er verschillende mogelijkheden om je vervoersmiddel te parkeren. Als het de fiets betreft dan kun je terecht in de bewaakte fietsenstalling die iedere dag om 04:45 geopend is en pas in de nacht sluit. Er is ook camerabewaking aanwezig waardoor je fiets helemaal veilig staat. Er zijn ook meerdere niet bewaakte fietsenstallingen aanwezig rondom het station. Kom je met de auto kun je deze het beste parkeren in de parkeergarage Q-Park Markt. Deze ligt aan de overkant van het station waardoor je niet lang hoeft te lopen.